SPOT Festival 2017

I og omkring Musikhuset Aarhus, Aarhus C
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

SPOT Festival 4. - 7. maj 2017

SPOT præsenterer de nyeste tendenser indenfor dansk og nordisk musik.

På festivalen afholdes over 200 koncerter og events i weekenden 4.-7. maj 2017, der foruden hundredevis af optrædener fra de mest spændende bands og artister lige nu, også inkluderer film, oplæg, madmarked, udfordrende koncertoplevelser og meget mere. 

Festivalen gennemføres på en lang række af Aarhus' spillesteder og kulturhuse - blandt andre Musikhuset Aarhus, SCC, Godsbanen og DOKK1.

Det med småt:

Special-arrangementer
Til en række specialarrangementer i forbindelse med SPOT kan det være nødvendigt at reservere plads eller tilkøbe særlig ekstra-billet til det specifikke arrangement. Der vil under festivalen også være åbne arrangementer, hvor der vil være fri adgang - også for personer uden billetter.  Her giver en festivalbillet ingen særlige rettigheder i forhold til adgangsforhold til arrangementet.
I tilfælde af ovenstående specielle adgangsforhold, vil dette fremgå tydeligt af de enkelte programbeskrivelser på www.spotfestival.dk

Billet med plakat
Ved køb af denne billet-type, tilsendes SPOTs officielle festivalplakat. Plakaten er lavet af den aarhusianske grafiker Asger Kjærholm. Dette tilbud gælder kun i perioden 1. – 31. december 2016.
Plakaten sendes i beskyttet rør med PostNord som maxibrev den efterfølgende hverdag for modtagelsen af bestillingen. Porto er inklusiv i prisen. Forvent en leveringstid på godt 5 hverdage. Bestillinger modtaget senere end søndag 18. december 2016 sendes tirsdag 3. januar 2017.

Børn
Børn under 12 år har gratis adgang, hvis de er i selskab med en voksen.

Handicapledsagere
Ved køb af almindelig billet/ungdomsbillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan handicappede gratis få en ledsager med til festivalen. Ved ankomst til festivalen vises ledsagerkortet ved den almindelige billetombytning, hvor ledsageren vil modtage et armbånd svarende til den købte billet - medmindre andet er aftalt skriftligt med SPOT Festival inden festivalens start.

Festivalens scener har begrænset kapacitet
SPOT Festival er en primært indendørs festival, som bruger Aarhus' mange spillesteder og kulturhuse til at gennemføre koncerter/filmforevisninger/etc.
Med alt fra 50 til 3.000 personer har de forskellige venues meget forskellige publikumskapaciteter, og SPOT kan derfor ikke garantere adgang for alle billetkøbere til alle koncerter. Mød op i god tid før start på den enkelte koncert/filmforevisning/etc., det øger chancen for at være sikker på at komme ind betragteligt. Det er ikke muligt at reservere plads til koncerterne.