DKK 660,00 Ekskl. kortgebyr

SPOT Festival 2012 og 'SPOT på fremtidens musikformidling'

03.05.2012 kl. 11:00 I og omkring Musikhuset Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 660,00 Ekskl. kortgebyr

'SPOT på fremtidens musikformidling' og SPOT Festival 3. - 5. maj 2012

Tid: Torsdag 3. maj 2012 kl. 11.00-17.30

Sted: Godsbanen, Skovgaardsgade 3-5, 8000 Århus C – lige bag ved Musikhuset Aarhus

Pris: 650 kr. (+ gebyr) der inkluderer: Konference, SPOT åbningen 3. maj, adgang til SPOT 4. og 5. maj

SPOT Festivalen i Aarhus har i samarbejde med Bibliotekarforbundet og MUFA - faggruppen for musikbibliotekarer glæden af at invitere til landsdækkende musikkonference, der sætter fokus på den aktuelle musikformidlings strømninger og tendenser. Konferencen henvender sig til dig, der dagligt arbejder med bibliotekernes musikformidling og forbrug - et område der har gennemgået en rivende udvikling i de sidste årtier. 

Vi har samlet et hold af fagligt kompetente og engagerede oplægsholdere, der alle dagligt beskæftiger sig med udfordringer og muligheder indenfor musikbranchen - men også indenfor informations og formidlingsbranchen hos bibliotekerne landet over.

Jan Sneum, musikjournalist, fritidsarkivar og pt. bestyrer af ”Sneums Garage” på DR’s P6BEAT, er tovholder dagen igennem. I første del af programmet præsenteres oplæg af hovedredaktøren på BibZoom.dk, Niels Mark og DR-Harddiskens Henrik Føhns, der hver især vil give os et indblik i teknologiens indflydelse på fremtidens musikformidling.   
I anden del af konferencen, vil Jesper Borup, tidligere booker på SPOT og nuværende booker på spillestedet KulisseLageret, Poul Martin Bonde, der er talsmand for Danmarks Smukkeste Festival og Jakob Sørensen, direktør i Copenhagen Records, tegne et aktuelt billede af musikken, fortælle om digitale og virale formidlingsveje, samt give bud på hvordan bibliotekerne kan bidrage.

Vi ser frem til en dag, hvor der bliver debatteret, udvekslet ideer og netværket blandt deltagerne. SPOT Festival vil undervejs byde på et musikalsk indslag fra årets festival. Som deltager på konferencen får du fri adgang til SPOT’s åbning 3. maj og til selve festivalen 4. og 5. maj, hvor du kan opleve ca. 100 bands og artister.